Succesfactoren voor het verjongen van de IT-organisatie

Procam's white paper over het vinden en behouden van jong IT talent

Download White Paper Hier

Alumni

De Procam TalentWings Alumnigroep is de ontmoetingsplek voor iedereen die zijn carrière samen met ons is begonnen en contact wil onderhouden met oud-collega’s. De alumnigroep is een zelfstandige vereniging en bestaat inmiddels 3 jaar. Het huidige driekoppig bestuur bestaat uit Burak Aslan, Ivo van der Veen en Tim van den Berg.

Waarom een eigen vereniging? Met Procam geloven wij dat iedereen, na het afronden van ons TalentWings programma, in staat is zelf richting te geven aan zijn carrière. Je krijgt gedurende ons talentenprogramma een rugzak aan persoonlijke ontwikkeling en ervaring mee voor de rest van je leven. De arbeidsmarkt is echter altijd in beweging. We vinden het daarom belangrijk dat je ook na je Procamperiode af en toe stil blijft staan bij de keuzes waarmee je te maken krijgt gedurende je carrière. De alumnivereniging doet dit door jaarlijks workshops en lezingen te geven met en voor onze alumni. Samen met onze leuke borrels en informele activiteiten is dit een leuke manier om elkaar te blijven ontmoeten en om af en toe stil te staan bij jouw stip op de horizon. 

Voor alle alumni maken wij het mogelijk om ook na het TalentWings programma gebruik te maken van onze kennis. Procam stopt niet na twee jaar. Wij bieden daarom aan alle alumni een extra carrière adviesgesprek aan, wanneer je onafhankelijk met een van onze coaches wil sparren over een belangrijke keuze in je loopbaan.

Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij de alumni of heb je verdere ideeën, vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar bestuuralumni@procam.nl. Meer informatie kan je vinden op onze LinkedIn 

Graag tot ziens op een van onze bijeenkomsten

Vanzelfsprekend  gebruiken we je gegevens uitsluitend  voor alumni-activiteiten en worden ze niet aan derden ter beschikking gesteld voor andere doeleinden.